A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

22/11/2022 13:29

La Policia Local de Sant Pere de Ribes va poder interceptar i detenir la matinada de diumenge a tres joves que havien accedit a la Llar d’Infants Els Tres Pins de les Roquetes i, trencant una finestra de la cuina, haurien entrat a l’interior per robar.

Després de rebre l’avís d’un veí, la patrulla desplaçada al lloc dels fets veu en arribar com quatre joves surten de la llar d’infants corrents pel carrer de Velázquez i els persegueixen. A l’alçada del carrer de Miquel Àngel tres dels presumptes autors, una d’ells menor, poden ser interceptats pels agents que comproven que tots tres porten bosses de menjar a les mans. Així mateix, la policia constata que hi ha una gran quantitat de productes alimentaris per tot el carrer, que segurament han llençat durant la fugida.

Prèvia informació dels seus drets, els tres joves queden detinguts per un robatori amb força i són acompanyats per agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra a l’hospital comarcal per a la seva revisió mèdica i posterior trasllat a les comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilanova i la Geltrú. També es contacta amb Fiscalia de Menors per informar de la menor i activar el protocol establert en aquests casos.