Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

24/11/2022 11:25

El Teatre la Bòbila serà l’escenari el diumenge 27 de novembre, a les 19h, del concert “Per qui i per què brindem”, que forma part del programa Òpera als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona per als municipis que en formen part, i al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Aprofitant el nou equipament cultural del municipi, s’acull aquest concert que esdevé un homenatge a peces del cant líric que tracten el tema de l’oferiment, la reunió i la felicitat.

A través de la ratafia, les postres de músic, el cava, el rom cremat o el vermut de Falset, es recordaran diferents temes d’òpera. El públic assistent podrà gaudir de drames lírics escrits en català i també sentirà un grup d’arietes d’estil italianitzant escrites per compositores. En són una bona mostra l’obra inèdita Andreu el navegant, d’Enric Morera i amb lletra de Josep M. de Sagarra recentment rescatada de l’oblit, i Cançó d’amor i de guerra, de Rafel Martínez Valls. Les obres d’aquests autors són una pinzellada representativa del talent creatiu que ha inspirat aquest gènere al nostre país. Els artistes seran Enric Colomer, amb el piano; Jordi Cortada, com a tenor, i Núria Vilà, com a soprano.

L’entrada és lliure fins completar l’aforament.