Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

19/05/2023 12:05

Aquest dilluns 22 de maig s’inicia a la pista Cruyff Court de les Roquetes una prova pilot del projecte Escola d’esport inclusiu de Barcelona a Sant Pere de Ribes de la fundació Eusebio Sacristán amb la col·laboració de la Fundació Barça, la Cruyff Foundation i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Es tracta d’un espai d'inclusió per a la pràctica esportiva i de futbol 7 en què tots els nens i nenes que hi participen posen al servei de l'equip les seves capacitats i habilitats, siguin les siguin, doncs es dona més importància al joc en si mateix que al resultat.

A través de l'activitat física, la iniciativa fomenta la convivència i la inclusió dels nens i nenes més vulnerables a causa de les seves capacitats físiques o intel·lectuals o del seu entorn familiar i social.

L’activitat, becada al 100%, està adreçada i oberta a tots els nens i les nenes d’entre 5 i 15 anys i es durà a terme els dilluns i dimecres de 17 a 18 hores. Les  inscripcions es poden fer a través del formulari en línia i per més informació us podeu adreçar als correus electrònics aasacristan@fundacioneusebiosacristan.es o psacristan@fundacioneusebiosacristan.es.

És previst que després d’aquesta prova inicial, l’Escola d’esport inclusiu Barcelona a Sant Pere de Ribes comenci la seva activitat oficialment al setembre.