Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

11/10/2023 11:14

Una trentena persones han participat en la 9a edició de la Setmana del Món Laboral, organitzada pel Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes conjuntament amb les biblioteques del municipi. Celebrada del 2 al 5 d’octubre, es van programar 4 tallers amb l’objectiu d’oferir recursos a les persones que es troben en procés de recerca de feina o millora ocupacional.

Entre les activitats que es van realitzar hi destaquen un taller d’estratègies per a una autocandidatura eficaç, on la persona formadora va proporcionar eines per crear llistes d’empreses on oferir-se, buscar informació de les empreses on a les persones candidates els hi agradaria treballar i conèixer com aproximar-se als responsables d’aquestes empreses. També es van dur a terme un taller Scape Room: selecció grupal, on els i les participants van haver de treballar en equip per tal de resoldre diferents proves i aconseguir un objectiu comú; i un taller titulat “La meva vida en un minut”, on es van donar a conèixer elements per a una bona presentació, creant un bon discurs i practicant-lo.

L’últim es va dedicar a com ser seleccionat a plataformes de recerca de feina com Infojobs. Així, es va mostrar com fer un bon registre del perfil, com inscriure’s a les ofertes de feina o en què consisteix el funcionament dels filtres.