Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

05/12/2023 14:54

Sant Pere de Ribes ofereix tota una sèrie de propostes per celebrar el Nadal per a tots els públics, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i les diferents entitats i associacions del municipi. Juntament amb les associacions de comerciants UCER i Fem Ribes s’han col·locat mitja dotzena de tions per generar il·lusió als més petits i petites i donar un toc de màgia nadalenca. Els tions es poden trobar a les Roquetes a les places de la Vinya d’en Petaca i Llobregat i al carrer Almogàvers amb carrer de Sant Jordi; i a Ribes, a les places de la Vila, de la Poeta Maria Mercè Marçal i al carrer Nou amb plaça Marcer.

El dia 17 de desembre, a les 12h, se celebrarà la Gala Lírica de Nadal, organitzada per Fem Ribes, a l’Ermita de Sant Pau, on actuaran Paula Nogueira, soprano; Eduard Moreno, baríton, i Héctor Valls, al piano. Oferiran un recital amb música de les bandes sonores més entranyables de la història del cinema. Les entrades es poden adquirir a través del correu info@femribes.cat, a través del telèfon 625 619 951, i al Matt Cafè Ribes.

Per la seva part, la UCER ha organitzat diverses activitats de Nadal. El dia 22 de desembre, de 17 a 20h, s’han programat tallers de xapes nadalenques, pinta cares, sorteigs o tallers per escriure la carta als Reis Mags, a la plaça de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes. L’endemà, dia 23, també es realitzaran aquestes activitats en horari de 10 a 13h i de 17 a 20h. Ambdós dies es rebrà la visita del Pare Noel a la sala polivalent de l’edifici de la Vinya d’en Petaca.

Des del Mercat Municipal La Sínia també s’han programat diferents activitats adreçades als infants. Els dies 21 i 22 de desembre, de 17 a 18h, es duran a terme tallers de galetes de Nadal; i de 18.30 a 19h, hi haurà contacontes. A més, es col·locarà un photocall per poder fer-se una foto amb el Pare Noel tot ambientat en una decoració nadalenca.

Artesania i Nadal

L’Associació d’artesans del municipi DO Ribes ha organitzat la Fira de Nadal amb la col·laboració de Fem Ribes. Tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre, de 10h a 20.30h, al carrer del Carç, on s’instal·laran una cinquantena de carpes i hi ha previstes actuacions amb ambient nadalenc. El Pare Noel assistirà a aquesta fira per recollir les cartes dels més petits i petites de la casa. A les 18h es realitzarà el sorteig del “Gran Premi de Nadal de Fem Ribes”, al carrer del Carç.

Així mateix, el dia 17 de desembre al matí tindrà lloc una fira d’artesans, organitzada per l’Associació de veïns i veïnes de Can Pere de la Plana, al parc infantil del carrer de Lledoners de la urbanització, en horari d’11 a 14h.