Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

20/02/2024 14:07

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha organitzat una jornada de sensibilització sobre l’estalvi de l’aigua adreçada als comerços i negocis del municipi. Es tracta d’una jornada on es donaran consells pràctics tenint en compte l’actual situació d’emergència per sequera.

Tindrà lloc el dilluns 26 de febrer de 10h a 11.30h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila (Ribes). La regidora de Desenvolupament Econòmic, Ana Herrera, donarà la benvinguda a les persones assistents i després es durà a terme la ponència a càrrec de la coordinadora de l’àrea de clients GT Penedès-Garraf d’Agbar, Ona Ruiz Lorente. Entre els continguts hi destaquen el context de situació de sequera actual, les restriccions, consells d’estalvi i com entendre la factura de l’aigua.

Les persones que estiguin interessades en assistir-hi han de fer inscripció prèvia omplint un formulari, enviant un correu electrònic a promocioeconomica@santperederibes.cat, o trucant al telèfon 607 27 61 15.