Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

05/04/2024 12:08

Les activitats econòmiques ubicades a Sant Pere de Ribes i amb una antiguitat de menys de 4 anys poden sol·licitar fins al 3 de maig de 2024 un dels 4 mòduls cowork lliures que disposa l’Espai Empresa Roquetes. Tindran la possibilitat de tenir un espai habilitat per desenvolupar la seva activitat de manera independent. A més de compartir-lo, també permet fomentar la col·laboració, la interacció i els treballs conjunts entre empreses.

Així, els espais disponibles i que es poden sol·licitar són:

  • Espai cowork: 4 mòduls de treball amb capacitat per a una empresa i una o dues persones per a cadascun.
  • Altres serveis: sala de reunions, office, projector, connexió wifi, impressora...

Les condicions de llicència són: primer any gratuït i a partir del segon any, quotes mensuals amb un preu progressiu. L’Espai Empresa Roquetes està ubicat al carrer Antoni Gaudí, 5, passatge interior, a les Roquetes.

Les persones interessades en sol·licitar un d’aquests mòduls ho poden fer mitjançant una instància genèrica a la Seu Electrònica, adjuntant la documentació que s’especifica a les bases. Per a més informació es pot contactar amb el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del correu promocioeconomica@santperederibes.cat, o bé trucant al telèfon 607 276 115.