Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

11/04/2024 12:52

Aquesta setmana ha començat a les instal·lacions del parc de cal·listènia i street workout del passeig de Circumval·lació de Ribes una activitat gratuïta per aprendre i practicar aquestes modalitats d’exercicis físics a l’aire lliure adreçades a joves de 14 a 19 anys. Les sessions es duen a terme tots els dilluns, de 18 a 19 hores, fins a l’1 de juliol i cal inscripció prèvia en línia per participar-hi, doncs es fa amb grups reduïts i les places són limitades.

En el marc del projecte “Joventut Esportiva Societat Activa” (JESA), que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona estan portant a terme al municipi des del 2022, es vol arribar als joves que es troben físicament inactius i abordar l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix a l’adolescència. Per això es programen activitats regulars com aquesta o el recent Campus Esportiu de Setmana Santa, en el qual hi ha participat 24 joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys.

Aquest mes també hi ha previst que es dugui a terme durant el matí del dissabte 13 d’abril la 2a Jornada Esportiva Inclusiva a les instal·lacions esportives de la pineda de la Vilanoveta i un torneig de ping-pong la tarda del 28 d’abril que es disputarà a les instal·lacions de l’INS Alexandre Galí.

Podeu consultar i seguir totes les activitats JESA al perfil d’Instagram jesa.santperederibes.diba