Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

13-09-2018 

L’ESGLÉSIA VELLA, ESCENARI DE DOS CONCERTS SOLIDARIS EL CAP DE SETMANA DEL 22 I 23 DE SETEMBRE

L'Església Vella, on tindran lloc els concerts. 

El primer dels dos concerts solidaris programats per al penúltim cap de setmana d’aquest mes de setembre al municipi té lloc dissabte 22, a les set del capvespre. Organitzat per persones voluntàries de la Fundación Vicente Ferrer (FVF) de Sant Pere de Ribes, el concert solidari consistirà en bols tibetans i anirà a càrrec de Toni Sánchez de Tusonidointerior.es. L’aportació, de 10 euros, es destinarà íntegrament a l’ONG de desenvolupament FVF, que està compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, dels estats d’Andhra Pradesh i Telangana i de les comunitats més vulnerables i en risc d’exclusió. Hi col·laboren l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Els Xulius i la Parròquia de Sant Pere de Ribes. 

Paral·lelament, el diumenge 23 de setembre a les 18.30h l’AECC Sant Pere de Ribes ha programat un concert solidari a l’Església Vella de Ribes per recaptar fons per la lluita contra el càncer, amb el suport de l’Ajuntament, l’AECC-Catalunya contra el Càncer, Els Xulius i la Parròquia de Sant Pere. L’actuació musical anirà a càrrec de Camerata Eduard Toldrà, amb una primera part dedicada al compositor venecià Vivaldi i la segona al músic i compositor Toldrà. L’objectiu és que totes les persones que hi assisteixin paguin una entrada que reverteix íntegrament en els fons que es recullen per a la investigació mèdica i científica que ha de permetre avançar tots junts en la lluita contra la malaltia. És el que es coneix com a ‘entrada inversa’, ja que la persona espectadora en arribar al lloc de l’actuació se li lliura una entrada i un cop allà decideix l’import que en pagarà.