A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

10/06/2019 08:53

Cartell de la Festa Major de Sant Joan 2019.

Els actes de la Festa Major de Sant Joan de les Roquetes començaran el divendres 14 de juny amb la presentació del programa i de la separata, i continuarà amb un ampli ventall d’activitats culturals fins al 30 de juny, encara que els actes principals se celebraran el 22, 23 i 24 de juny.

Actes previs

La presentació del programa, divendres 14 a les 20 h, tindrà lloc a la sala polivalent de l’edifici de la Vinya d’en Petaca. L’Associació de Festes Populars de les Roquetes, coordinadora de l’acte, presentarà la separata que enguany fa un repàs als 25 anys de trajectòria de l’entitat i un vídeo commemoratiu del 25è aniversari de l’associació.

Dissabte comença amb activitats literàries al local de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes que romandrà amb les portes obertes fins a les 20.30 h per tothom que vulgui visitar l’espai. A les 17.30 h, la Mariona Franco Bou llegirà ‘Un conte de Festa Major’ i, a continuació, es farà el lliurament dels Premis del I Certamen Literari de la Festa Major de Sant Joan.

Al vespre el foc i els timbals començaran a fer soroll a la plaça Llobregat amb la Tabalada de la Crida (21.30 h) i quan sigui fosc, a les 22 h, es donarà el tret de sortida al Correfoc de les Roquetes que celebra el seu 20è aniversari (recorregut: Església de Santa Eulàlia, Sagunt, Àngel Guimerà, Múrcia, Cid Campeador, Eugeni d’Ors, Miquel Àngel i pl. del Llobregat). Després, al passatge del Ter, seguirà la Carretillada de les Roquetes que també commemora el 5è aniversari.

Diumenge 16 de juny serà pel futbol i la dansa; diverses colles organitzadores de la Festa Major participaran en el I Torneig de futbol de colles (16 h) al Cruyff Court de les Pistes de Sant Agustí i a les 19 h tindrà lloc a la plaça Vinya d’en Petaca el Festival de Dansa de l’Associació Contratiempo.

Els actes principals es reprendran el cap de setmana de Sant Joan.