Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

12-06-2019 

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER UNES “REVETLLES AMB PRECAUCIÓ”

Cartell de la campanya "Revetlles amb precaució".

A les portes de celebrar les tradicionals festes populars i revetlles d’aquesta època de l’any, i l’increment de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres que comporten, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha iniciat la difusió de diferents missatges de sensibilització que formen part de la campanya  “Revetlles amb precaució” que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de minimitzar els riscos que comporten l’ús i manipulació de coets, petards i elements o activitats de foc davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Els principals consells de la campanya són adquirir els petards en casetes autoritzades, seguir les instruccions que porten i no dur-los mai a les butxaques sinó en una bossa a part. En aquest sentit, també és important no llençar-los a la gent i d'encendre'ls a una distància mínima de 500 metres d'una massa forestal per evitar incendis. 

Les advertències de seguretat de protecció civil alerten dels riscos quant als petards però també de fogueres i correfocs. Recomanen vigilar els comportaments dels més petits, encendre les fogueres aïllades dels edificis i sempre sota la supervisió d’adults i mai llançar elements que puguin explotar o enlairar-se. I en cas d’assistir a correfocs recomana vestir-se adequadament i seguir les instruccions dels organitzadors.

La campanya de sensibilització de la revetlla es reforça amb l'etiqueta #revetllasegura a les xarxes socials i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes la difondrà a través dels seus perfils institucionals (Facebook, Twitter i Instagram).