A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

26/03/2020 20:10

Davant la insuficiència de mascaretes i material de protecció individual que s’està donant en la crisi sanitària causada pel nou coronavirus, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes fa una crida a cosidors i cosidores que de forma voluntària vulguin ajudar a confeccionar-ne des de casa seva, preferiblement amb màquina de cosir.

La tela i la goma elàstica, materials necessaris per fer-les, són donacions de les botigues Merceria Cunit (propietat d’una veïna de les Roquetes) i de la merceria  Més que Fil. 

Aquelles persones que vulguin col·laborar han de trucar al telèfon de l’OAC, 938967300 (de 9 a 14h de dilluns a divendres), oferint-se com a voluntàries per cosir.

La finalitat és distribuir-les entre personal essencial i voluntariat que aquest dies treballen en contacte directe amb el públic i atenent persones.

Mascaretes 3D

Aquesta és una més de les iniciatives solidàries que se suma a d’altres que s’estan posant en marxa, també a nivell particular o col·lectiu. Un treballador municipal del departament d’informàtica, per exemple, està fabricant mascaretes de protecció facial homologades amb impressores 3D a casa seva, fora de la jornada laboral, juntament en col·laboració amb un grup de persones i petites empreses (els Coronavirus makers Catalunya, amb canal propi a Telegram). De moment, el grup del Garraf i Penedès d’aquest col·lectiu ja han fet i distribuït 400 viseres protectores destinades a personal sanitari i d’emergències del territori.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes agraeix totes les mostres de solidaritat i suport que s’estan donant i rebent aquest dies.