A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

28/09/2020 15:16

La Policia Local va detenir diumenge passat B.M., de 28 anys i veí de Ribes, per un presumpte delicte d’atemptat a l’autoritat per haver donat un cop de puny a un agent. Els fets van tenir lloc poc abans de les vuit del matí en un domicili del carrer Torreta, on dues patrulles del cos policial van adreçar-se, després de rebre una trucada que els alertava d’una forta discussió entre un home i una dona i dels plors d’un menor a l’interior de la casa.

Un cop davant del domicili, els agents van trucar a la porta i els va obrir un home molt nerviós i alterat. Quan el van requerir perquè s’identifiqués, va començar a insultar i amenaçar als policies. Tot seguit, van intentar escorcollar-lo, moment en què l’home es va resistir i va donar el cop de puny a un dels policies.

El detingut va ser traslladat a urgències mèdiques, on va haver de ser atès pel personal sanitari amb mesures de contenció mecànica, atesa l’agressivitat que mostrava. Un cop estabilitzat, va ser dut sota custòdia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per passar dilluns a disposició judicial.