A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Mobilitat

14/10/2020 14:24

El carrer de Tarragona, al nucli de les Roquetes, passa a ser de sentit ascendent des del carrer de Miquel de Unamuno fins a l’avinguda de Mas d’en Serra a partir d’aquest dijous, 15 d’octubre. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha decidit fer efectiu aquest canvi circulatori per modificar el trànsit de vehicles que circula pel carrer de Barcelona durant les hores d’entrada i de sortida de l’alumnat de l’escola Santa Eulàlia.

La mesura permetrà el tancament del tram del carrer de Barcelona, entre els carrers de Miguel de Unamuno i de Girona, on actualment hi ha portes d’accés al centre escolar, motivades per la situació derivada de la Covid-19. Complementàriament, es modifica el sentit del tram de Miguel de Unamuno, entre els carrers de Barcelona i de Tarragona.