A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Salut

20/10/2020 11:46

La vacunació de la grip cobra aquesta tardor més rellevància amb l’actual context de la Covid-19. Per aquest motiu a Sant Pere de Ribes, l’Ajuntament ha posat a disposició de l’Institut Català de la Salut (ICS) espais per dur a terme la campanya específica.

A les Roquetes, les vacunes de la grip es realitzaran a les instal·lacions del Centre de Dia de les Roquetes (c. Roger de Flor, 55). En el cas de Ribes es faran al CAP Josep Bertran i Miret (passeig de Circumval·lació, 86).

Per vacunar-se cal demanar cita prèvia a la web de l’ICS o al telèfon de la central de trucades 93 326 89 01.

La vacuna contra la grip redueix les hospitalitzacions i la mortalitat a les persones amb més risc de malaltia greu, així com la càrrega assistencial sobre el sistema de salut.

Per aquest motiu és important augmentar les cobertures de vacunació especialment  en els col·lectius de personal sanitari i sociosanitari; gent gran (preferentment a partir dels 65 anys); persones de qualsevol edat amb condicions de risc; dones embarassades; i persones que fan serveis essencials per a la comunitat, com ara els docents.

El període òptim de vacunació és des del 15 d’octubre fins al 15 de desembre. Tot i això, les dosis estaran disponibles durant tota la temporada de grip.