A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

04/11/2020 11:40

La proposta de Pressupost municipal per a 2021 es donarà a conèixer a la ciutadania mitjançant una sessió pública a través de la plataforma Zoom (ID 773-688-0987) i el canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, on quedarà enregistrada, el divendres 13 de novembre a les 19.30h. El format telemàtic substitueix les dues sessions públiques presencials previstes inicialment per als dies 12 i 13, en compliment de les mesures de distanciament social establertes per contenir la propagació de la Covid-19. Posteriorment, la proposta serà sotmesa a aprovació del ple municipal en la sessió prevista per al 24 de novembre.

L’acte de presentació del pressupost municipal servirà per tancar el procés dels  pressupostos participatius (el dia 8 finalitzen les votacions i l’11 es donaran a conèixer els resultats). Com a les edicions anteriors, les propostes guanyadores s’incorporaran en el Pressupost municipal de l’any vinent.

Finalment, han estat 20 les propostes dels pressupostos participatius 2020 que han passat a la fase de votació. Totes elles se sotmeten aquests dies a votació per part de la ciutadania a través del formulari habilitat a la pàgina web https://www.santperederibes.cat/ajuntament/participacio-ciutadana/pressupostos-participatius-2020/votacio-en-linia. Les votacions es poden efectuar en línia des de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet a través de l’apartat del web municipal www.santperederibes.cat/ajuntament/participacio-ciutadana/pressupostos-participatius-2020, si bé a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC), al Centre Cultural El Local de Ribes i al Centre Cívic L’Espai s’hi han habilitat ordinadors per votar per a aquelles persones que no disposin de mitjans per fer-ho telemàticament.