A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

19/11/2020 15:58

El Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes ha decidit celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants amb una activitat lúdica i un joc cooperatiu que s’oferiran a través de les xarxes socials com a mesura de prevenció davant la Covid-19. La diada commemora l’aprovació de la Convenció dels Drets dels Infants per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

L’activitat lúdica consistirà en una Exhibició creativa oberta a la participació de tots els nens i nenes del municipi que  tindrà lloc a través del perfil d’Instagram del Consell d’Infants que s’ha creat específicament amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants (https://www.instagram.com/cisantperederibes/). Tot aquell que hi vulgui participar ha de compartir les seves creacions (dibuixos, receptes, maquetes...) amb el hashtag #dretsinfantssantperederibes a partir d’aquest divendres, 20 de novembre. També s’hi pot participar enviant les creacions per WhatsApp al telèfon 679135100 o per correu electrònic a dinamitzacio@descoberta.cat. Els membres del Consell d’Infants visionaran els continguts i posteriorment donaran a conèixer quins els han agradat més.

‘Escaperoom’ obert a la ciutadania

El joc cooperatiu, que s’ha creat per a la ocasió, és un ‘escaperoom’ virtual sobre els drets dels infants obert a tota la ciutadania. S’hi pot accedir a través de l’enllaç https://cursosialtres.wixsite.com/dretsdelsinfants (que també estarà publicat al bloc (https://consellinfantssantpere.blogspot.com) i al perfil d’Instagram del Consell dels Infants, així com a la web municipal).

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes enviarà enguany una carta a totes les famílies del municipi que han tingut un nadó en l’última any, en substitució del tradicional acte públic de felicitació, que no s’ha convocat seguint els protocols de contenció de la pandèmia. La missiva inclourà un petit obsequi per als nens i nenes nascuts al llarg del darrer any.

El Consell dels Infants es reuneix a través de Zoom

El Consell dels Infants 2020-2021 ha celebrat ja les dues primeres sessions d’aquest curs, que enguany s’hauran de fer en format virtual a través de l’aplicació Zoom amb la mateixa periodicitat que es venien realitzant els passats exercicis. En la primera de les sessions, el 28 d’octubre passat, s’ha donat el tret de sortida a la temporada, amb la presentació dels consellers acabats d’estrenar. La segona, el 4 de novembre, ha decidit les accions amb què se celebra enguany el Dia Internacional dels Drets dels Infants.