A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

11/12/2020 15:23

Els nens i les nenes de Sant Pere de Ribes poden estar tranquils perquè, malgrat l’actual context de mesures i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19 i la no celebració de les cavalcades, tant el Pare Noel com el Reis Mags d’Orient arribaran al municipi i podran desplaçar-se a les llars dels infants durant les dues nits més màgiques de l’any.

Amb aquesta finalitat, la Policia Local de Sant Pere de Ribes ha preparat unes autoritzacions específiques, que es poden personalitzar amb el nom dels nens i les nenes, perquè els esperats personatges es puguin moure amb tota llibertat i facin la seva feina de repartir il·lusió.

Aquests permisos es poden descarregar per imprimir al web municipal, a la pàgina de Nadal i Reis, o a les xarxes socials de l’Ajuntament.

CAMPAMENTS REIALS

A més, SS MM els Reis Mags d’Orient han anunciat que establiran dos campaments on els nens i les nenes s’hi podran adreçar per lliurar-los les seves cartes. S’instal·laran a la Nau Pere Vall i Soler del Ger (Ribes) i a l’envelat de les Roquetes, convertint-se en dos recintes màgics on petits i grans podran visitar amb seguretat els tres Reis. Els campaments estaran en funcionament els dies 4 i 5 de gener i per accedir-hi caldrà reservar les entrades prèviament i presentar-les a l’entrada. Les entrades es podran reservar a partir del 15 de desembre a través de les plataformes en línia habilitades, l'accés a les quals trobareu a l'apartat Nadal i Reis.