A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

14/12/2020 12:57

La Casa de la Vila acollirà divendres 18 de desembre la inauguració oficial com a tret de sortida de l’exposició El Llegat Indià - Un passat en comú per descobrir- de la Xarxa de Municipis Indians, de la qual Sant Pere de Ribes en forma part i en sustenta la presidència actualment. Degut a la crisi sanitària actual causada per la Covid-19, l’acte serà retransmès a les 13.00 h en streaming a través del canal YouTube de la Xarxa de Municipis Indians.

“El Llegat Indià - Un passat en comú per descobrir” és una exposició itinerant que al llarg de 2021 recorrerà els municipis que formen la Xarxa de Municipis Indians i altres municipis de Catalunya que tenen un passat i patrimoni indià. Alguns dels municipis a on es podrà visitar l'exposició són: Arenys de Mar, Begur, Blanes, Calonge i Sant Antoni, Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Districte Sant Andreu de Barcelona, Lloret de Mar, Palafrugell, Sant Pere de Ribes, Sitges, Torredembarra i Tossa de Mar.

A Sant Pere de Ribes es podrà veure el mes de juny, coincidint amb el Retorn dels Indians.