A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

14/12/2020 13:00

El Banc d'aliments no ha tingut enguany la possibilitat de rebre, per part de la ciutadania, moltes de les aportacions voluntàries presencials que rebia habitualment de productes alimentaris, també de productes propis d’aquestes festes. Els protocols i mesures de seguretat derivats de la pandèmia que estem vivint han propiciat que estigui mancat de certs productes característics dels àpats de Nadal.

Precisament el context actual ha fet créixer la vulnerabilitat social de moltes famílies, agreujada també per l’augment de persones que han perdut la feina, i per aquest motiu el col·lectiu de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme una recollida solidària de torrons, neules i polvorons entre el personal de la casa per destinar-los a les famílies més necessitades com a mostra de solidaritat i de suport. El Consistori també s’ha posat en contacte amb superfícies comercials i distribuïdors per demanar-los la seva col·laboració i donacions.

Es tracta d’una acció que pretén contribuir a portar una mica d’il·lusió i alegria a les llars que ho estan passant més malament aquestes festes. Els punts de recollida s’han habilitat fins al dia 16 de desembre a les entrades dels tres edificis municipals (a les consergeries de la Casa de la Vila, la Masia Can Puig i l’edifici de la Vinya d’en Petaca) per després distribuir-los a través del Banc d’aliments, la funció del qual és més imprescindible que mai en aquesta època de l’any.