A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

23/12/2020 12:50

La crida municipal a empreses amb presència al territori a fer donacions solidàries en el marc de la campanya Cap nen sense joguina ha sumat un important lot de productes que s’han repartit entre famílies de Sant Pere de Ribes en situació de vulnerabilitat econòmica. Les donacions provenen de Baumann y Trapp, Hipermercat Altafulla i IKEA, que han aportat 17 caixes amb joguines per a infants de 0 a 12 anys, 120 lots de diferent tipus de material artístic, 100 motxilles i 70 peluixos, entre d’altres. Creu Roja s’ha encarregat de repartir els lots, aquest dimarts a les Roquetes, i dimecres, a Ribes.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha impulsat la iniciativa davant la impossibilitat de les entitats del Tercer Sector de dur a terme les tradicionals accions solidàries de recollida de joguines per als infants a causa de la Covid-19. Enguany, es considera especialment important donar suport a les donacions, en un moment en què la pandèmia està castigant durament molts sectors de la societat, en un municipi amb més de 400 famílies amb escassetat de recursos.

L’alcaldessa, Abigail Garrido, ha agraït “la sensibilitat i responsabilitat social de les empreses que han fet les donacions en un moment en què es comença a veure l’abast de la crisi actual. Venen temps molt durs per a les famílies que patien una situació difícil, a les quals s’hi afegiran moltes més que, sense pensar-ho, es trobaran en les mateixes condicions de vulnerabilitat. Cal actuar, cadascú des de la seva posició, i en aquest sentit les empreses donants d’aquesta campanya demostren ser conscients i estar a l’alçada”.

Les donacions dels treballadors i treballadores municipals

Els treballadors i treballadores municipals han sumat un total de 120 unitats en la recollida solidària de torrons, neules i polvorons destinada al Banc d’Aliments que han dut a terme en els darrers dies. Els productes alimentaris es destinaran a les famílies més necessitades del municipi.

El Banc d’Aliments no ha tingut enguany la possibilitat de rebre, per part de la ciutadania, moltes de les aportacions voluntàries presencials que rebia habitualment de productes alimentaris, inclosos els propis d’aquestes festes. El personal de l’Ajuntament ha fet les aportacions a través dels punts habilitats a les entrades dels tres edificis municipals (les consergeries de la Casa de la Vila, la Masia Can Puig i l’edifici de la Vinya d’en Petaca) per després distribuir-los a través del Banc d’Aliments.