A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

29/12/2020 10:23

Un total de 73 persones han participat en la jornada d’Speed Dating (entrevistes ràpides de selecció de personal) convocada pel Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el 16 de desembre passat per cobrir 23 llocs de treball oferts per 6 empreses del territori. Les trobades entre candidats i representants de les empreses s’han efectuat a  través de la plataforma Zoom per a evitar la propagació del virus de la Covid-19.

La convocatòria ha permès cobrir vacants de diversos sectors com la construcció, el sanitari, la neteja, els operaris i l’administratiu. Finalment, s’han efectuat 84 entrevistes, posat que alguns dels participants es presentaven a més d’una oferta.

Preparació per a persones sense recursos tècnics

La iniciativa ha tingut en compte les persones mancades de recursos tècnics per efectuar la connexió telemàtica. Per aquest motiu, s’ha habilitat una sala amb ordinador i tot el material necessari perquè puguin participar en el procés de selecció.

Prèviament, s’ha efectuat una sessió de formació per preparar l’entrevista amb 40 de les persones candidates. En aquesta sessió se’ls ha ensenyat la dinàmica de funcionament de la plataforma Zoom amb la finalitat d’evitar possibles incidències tècniques.

La convocatòria d’aquesta jornada d’Speed Dating, adreçada a obtenir la inserció laboral de persones del municipi, fomenta l’ocupació en un moment de crisi com l’actual, agreujada per la situació sanitària derivada de la pandèmia.