A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

12/01/2021 12:28

Agents de la Policia Local de Sant Pere de Ribes van detenir el dia 1 de gener a un jove de 23 anys, d’origen albanès, que respon a les inicials A.M, per tinença de diverses bossetes que contenien cocaïna, presumptament destinades a la venda.

Els fets van passar quan agents de la Policia Local es trobaven realitzant un control estàtic de seguretat ciutadana, en prevenció d’actes vandàlics i fets delictius a la zona de les escoles de les Roquetes. Els agents van observar el jove al costat d’un vehicle estacionat amb les portes obertes, que en adonar-se de la presència policial va dipositar quelcom damunt de les rodes d’un altre vehicle estacionat al costat. Els agents es van apropar i van comprovar que els objectes que havia deixat eren dues bosses que contenien un total de 46 embolcalls de cocaïna. Davant la troballa, els agents van procedir a la detenció d’aquesta persona.

En l’escorcoll al detingut i al seu vehicle es van trobar diversos bitllets de 20, 10 i 5 euros i dos terminals de telèfon.