A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Mobilitat

28/01/2021 11:17

La Unitat Mòbil d’Inspecció Tècnica de Vehicles, administrada per l’empresa Applus Iteuve Technology, SL, oferirà revisions de vehicles agrícoles a Sant Pere de Ribes el 12 de febrer vinent. Les inspeccions es faran de 9h a 11.30h, a l’esplanada situada davant del camp de futbol de Ribes. Per fer ús d’aquest servei, adreçat a tractors, remolcs i collidores, és imprescindible demanar cita prèvia a la Policia Local (93 896 73 37), abans de l’11 de febrer a les 13h.

Com a mesura per a evitar la propagació de la Covid-19, es recomana efectuar el pagament del servei amb targeta i que tots els usuaris utilitzin guants i mascareta. A més, es demana respectar l’hora de citació per a evitar aglomeracions en la zona d’inspecció i que només hi hagi una sola persona per vehicle.