A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

11/03/2021 15:55

Les dependències de l’Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes, situades a la Masia Can Puig (carrer Major, 110), han reprès el seu horari d’atenció al públic. En els darrers dies, han començat a atendre el públic de dimarts a divendres, de 9h a 14h, i els dissabtes, diumenges i festius, de 10.30h a 14h. A banda de l’atenció presencial, també s’hi pot contactar a través del 93 896 28 57 o bé per correu electrònic adreçat a turisme@santperederibes.cat.

L’Oficina de Turisme és punt d’informació del Parc del Garraf. En aquest sentit, romandrà tancada el quart cap de setmana de cada mes, en coordinació amb la resta de punts d’informació del parc. Les persones usuàries que necessitin algun tipus d’atenció, hauran d’adreçar-se, en aquest cas, als punts d’informació més propers situats a Olivella, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Aquest servei es va posar en marxa l’any 2001, amb l’objectiu d’atendre i informar als turistes que arriben a Sant Pere de Ribes, així com a totes aquelles persones que sol·liciten informació del municipi a través de qualsevol canal disponible (correu electrònic, telèfon, correu ordinari o fax). En aquest espai s’hi pot trobar informació d’interès turístic (rutes, entorn natural, patrimoni o gastronomia), aspectes relacionats amb el transport i la mobilitat, així com una guia pràctica per saber arribar-hi, on menjar, llocs on hostatjar-se o telèfons d’interès.

Activitats i passejades guiades pel Parc del Garraf

L’Oficina de Turisme recomana tot un seguit d’activitats i passejades pel Parc del Garraf per als mesos de març, abril i maig que es poden consultar a través de la seva web. Entre les activitats més properes, hi ha una sortida científica d’albirament de cetacis en llanxa per les costes del Garraf (dissabte, 13 de març), una visita pels elements geològics que configuren el carst (diumenge, 14 de març) i una passejada en bicicleta elèctrica de muntanya (diumenge, 14 de març).

Aquest servei ha obtingut el reconeixement d’adhesió al compromís de sostenibilitat Biosphere Costa de Barcelona, en el marc del Sistema de Turisme Responsable. És un programa que té com a objectiu implementar un model de sostenibilitat turística a les empreses i serveis a escala mundial, incorporant criteris com la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la qualitat i la seguretat, el patrimoni cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client.