A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Dona

22/03/2021 14:14

L’edició d’enguany de la jornada informativa Amb veu de dona, organitzada per la Cadena Ser Penedès-Garraf, se celebrarà el divendres, 26 de març, al Palauet Clos La Plana by Cal Blay i comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. De les 11h a les 14h, veus femenines del Garraf i el Penedès debatran i reflexionaran sobre el paper de la dona al món laboral i de les institucions, en una trobada que es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la Cadena SER Catalunya i la pàgina web de l’emissora.

La jornada s’obrirà amb una benvinguda institucional a càrrec de Cadena SER i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Tot seguit, es farà la taula rodona Promovent la igualtat des de les institucions, en què hi intervindran l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; la regidora d’Igualtat de Gènere, Feminismes i LGTBI, Antònia Pulido; l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, i la consellera adjunta a la presidència del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo.

El Amb veu de dona seguirà amb tres taules rodones, dedicades, respectivament, al gènere en l’àmbit laboral, l’empoderament i enfortiment de les dones i l’empoderament a través de l’art i la cultura. La jornada es tancarà amb una xerrada sobre com s’ha afrontat la crisi de la Covid-19 al Garraf amb les dones en primera línia.

El periodista Carles Gala presentarà la jornada, a la qual s’hi pot assistir com a públic trucant al 647 30 87 28. Les places són limitades.

Un ajuntament compromès amb la igualtat de gènere

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes treballa per la igualtat de gènere i, de fet, recentment ha rebut el distintiu SG CITY 50-50, d’àmbit internacional, que acredita els compromisos assumits pels governs locals amb la finalitat de reduir les desigualtats de gènere i complir amb la legislació en matèria d’igualtat.

El distintiu s’atorga seguint un procés d’avaluació i certificació dels compromisos adquirits per l’administració local que té en compte les competències municipals, la normativa nacional i els mandats i tractats internacionals en relació als drets de les dones i de les persones LGTBIQ+, el desenvolupament humà i les ciutats.