A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

19/05/2021 16:22

Una trentena de persones han participat en l’edició d’enguany del curs Què et cal saber per emprendre, que s’ha dut a terme els dies 10, 11, 17 i 18 de maig, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i amb la col·laboració del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Com a novetat, aquesta oferta formativa s’ha desenvolupat en línia com a mesura preventiva davant la Covid-19.

El curs està adreçat a persones emprenedores que tenen una idea de negoci i que vulguin posar en marxa un projecte empresarial propi. A banda dels continguts teòrics i conceptuals, s’ofereix un seguiment individual del projecte empresarial de cadascuna de les persones inscrites per part de tècnics especialitzats, amb la finalitat de millorar la capacitat emprenedora.