A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Medi Ambient

01/06/2021 13:37

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha obert dos expedients sancionadors per abocaments il·legals de deixalles localitzats, respectivament, al polígon de la Vilanoveta i a la zona de contenidors de la urbanització de Can Lloses-Can Marcer. La col·laboració entre agents cívics i Policia Local ha permès identificar les persones que han admès ser autores de part dels abocaments.

L’increment de deixalles a la via pública fora d’horari i lloc suposa un sobrecost econòmic en el servei de recollida, motiu pel qual és responsabilitat de la ciutadania evitar conductes incíviques com els abocaments incontrolats, que perjudiquen el medi ambient i malmeten la imatge del municipi.

La Policia Local ha aixecat 107 actes per diverses infraccions a la via pública de gener a maig de 2021, el que representa un increment del 60% respecte de les registrades en el mateix període de 2020.

L’Ajuntament apel·la al civisme de la ciutadania, alhora que recorda que si es detecten conductes incíviques cal avisar la Policia Local al 93 896 73 37. Les trucades s’atendran amb la màxima confidencialitat.