A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Salut

03/06/2021 13:09

El Casal de la Gent Gran de les Roquetes acull fins al 9 de juny l’exposició interactiva Cuida’t les dents, que promou la salut bucodental entre l’alumnat d’infantil i primària del municipi, especialment de cicle infantil i mitjà (5 a 9 anys). La mostra, produïda per la Diputació de Barcelona, consta de 12 plafons (3 dels quals, dobles), un mòdul opcional, un joc de cartes reservat com a activitat final per reforçar la visita i material didàctic per treballar a l’aula. Es pot visitar els dilluns i de dimecres a divendres, de 9h a 14h, i els dimarts, de 9h a 18.30h.

L’objectiu de l’exposició és que els nens i nenes aprenguin a raspallar-se correctament les dents; les funcions que té cada dent, i conèixer com prevenir la càries o quins són els aliments més nocius per la salut dental, entre d’altres qüestions. S’ha tingut una cura especial de la imatge i el vocabulari, que s’ha adaptat a les edats a les quals va adreçada.

Per reforçar els continguts de l’exposició, s’ofereix a les persones que el visitin un kit d’higiene bucodental individual. A més, s’ha editat una guia adreçada als professionals que condueixin la visita perquè en puguin treure el màxim profit, amb la imatge dels diferents plafons amb contingut teòric per facilitar-ne l’explicació, les instruccions per al joc de cartes i un recull d’enllaços d’interès relacionats.