A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

17/06/2021 16:26

L’escola Les Roquetes ha inaugurat aquest dimecres, 16 de juny, les seves instal·lacions de Pati 14, el projecte de la Fundació Privada Johan Cruyff per promoure valors com el respecte, la salut i el joc en equip a partir de les 14 regles de Johan Cruyff. El centre escolar ja disposava de les instal·lacions, però no s’han pogut inaugurar formalment fins ara a causa de la pandèmia.

Segons l’alcaldessa, Abigail Garrido, “la proposta del Pati 14 connecta al 100% amb els valors pels quals aposta Sant Pere de Ribes com a municipi saludable. Gràcies a aquestes instal·lacions, l’alumnat fa exercici i ajudem les escoles a assolir objectius socials i d’educació interessants: estudiants més actius, que juguen en equip, cooperen, es tracten amb respecte, són més independents i segueixen les normes”.

Quatre centres d’infantil i primària de Sant Pere de Ribes disposen ja de les instal·lacions de Pati 14. A banda de l’escola Les Roquetes, n’hi ha al Mediterrània, el Santa Eulàlia i El Pi. Aquest darrer centre va estrenar-les el 24 de maig passat, en un acte apadrinat per la ribetana Aitana Bonmatí, jugadora i campiona de l’equip femení del FC Barcelona.