A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Salut

15/07/2021 10:59

El Casal de la Gent Gran de les Roquetes (carrer Roger de Flor, 53-55) acollirà una nova jornada de donació de sang, el dimecres, 21 de juliol, de 10h a 14h i de 17h a 21h. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia a través del web donarsang.gencat.cat, els comptes donarsang de Twitter, Facebook i Instagram i el Whatsapp 677 07 17 56.

El Banc de Sang i Teixits, depenent del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents o parts amb complicacions. S’ha de tenir en compte, en aquest sentit, que el 15% de transfusions practicades amb la pandèmia han estat per a persones afectades per la Covid-19.

Amb periodicitat gairebé mensual, Sant Pere de Ribes ha acollit campanyes de donació de sang durant l’estat d’alarma que s’han anat alternant als nuclis de Ribes i les Roquetes. D’aquesta manera, esdevé un dels municipis catalans que més suport ha fet durant aquest període a aquest tipus de convocatòries.