A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

20/08/2021 13:02

El Monocicle, festival de proximitat de música d’autor i talents emergents, aposta enguany per consolidar-se, millorar la qualitat i augmentar i diversificar l’oferta. És per això que s’allargarà durant tot el primer cap de setmana de setembre, els dies 3, 4 i 5, amb més d’una vintenta de propostes amb artistes com El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Ninot, Sr. Chen, Lluís Cabot, Mazoni, Joan Colomo, Lil Russia, P.A.W.N Gang, Rata & the Whitey, etc. L’epicentre de la celebració serà l’escola Riera de Ribes i els diferents espais i escenaris a l’aire lliure adaptats a les mesures actuals per la Covid-19. Tota la informació, programació i accés a la plataforma de venda d’entades es troben al web www.monocicle.cat.

Anteriorment, el certamen es va presentar amb un tast musical previ el 9 de juliol al Castell de Ribes i també abans s’havia donat a conèixer l’autoria del cartell d’enguany, dissenyat per Andrea Alonso, en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Arts i Disseny (EMAID) de Vilanova i la Geltrú.

El festival també acull diverses iniciatives com el concurs de música d’autor/a, la batall, el “coneix” o el concurs de videoclips (que trindrà la seva pròpia gala el dia 19 de setembre al Cinema Ribes). A més, enguany el Monocicle i Fem Ribes organitzen un concurs de videoclips amateurs per promocionar el comerç local.

El Festivalet Monocicle és un projecte impulsat el¿2015 per l’entitat local Els Xulius-Centre Social Ribetà des del voluntariat que convida el públic a conèixer els artistes participants a través dels concursos de creació. L’objectiu principal del certàmens és donar espai i suport als artistes i la divulgació cultural¿que vol apropar la música i la creació als joves.¿ L’any passat, va haver d’adaptar-se i traslladar-se a l’escola Riera de Ribes a causa de la pandèmia i hi van assistir més de 1.300 persones amb totes les entrades venudes.