A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Via pública

27/08/2021 15:21

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha portat a terme aquest mes d’agost, a través d’una empresa especialitzada, una desinsectació amb biocides per combatre la proliferació de paneroles d’aquest estiu de les zones afectades dels carrers Ausiàs March, Bisbe Guimerà, Pep Ventura, Sagrada Família, Miguel de Cervantes, Lluís Vives, Sitges, Lola Anglada, Torreta, Lluís Companys, Velázquez, Josep Llimona, avinguda Catalunya i Eduard Maristany. L’actuació es va fer el dia 3 d’agost, després que l’alcaldessa, Abigail Garrido, ho expliqués a la reunió que va tenir el dia abans amb veïns i veïnes afectats per tractar les incidències detectades sobre aquesta problemàtica i les mesures a emprendre.

Un cop aplicat el tractament, i despès de les tres setmanes necessàries per comprovar-ne la seva eficàcia segons l’empresa de prevenció, gestió i control integral de plagues, els operaris de la mateixa tornaran a fer una inspecció als pous del clavegueram i es valorarà les pròximes accions a emprendre.

Aquesta ha estat una intervenció per reforçar la quarantena de punts detectats en la quinzena de carrers més afectats, tot i els controls preventius i correctius contra les paneroles que l’ajuntament ja porta a terme sistemàticament. L’objectiu dels tractaments és controlar les poblacions d’insectes i reduir-les en la mesura del possible, si bé no es poden exterminar completament.

Durant l’estiu, que és quan proliferen més, l’Ajuntament ha estat donant resposta a totes les incidències sobre aparició de paneroles que ha comunicat la ciutadania.