A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

06/09/2021 14:46

Les dues ofrenes florals institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya convocades aquest dissabte a Ribes i les Roquetes seguiran les mínimes precaucions davant la Covid-19, en un moment de descens de la incidència del virus. Seran a les 10.30h, a la plaça de la Vila de Ribes, i a les 11.30h, a la plaça interior de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca. La programació de la Diada es complementarà al municipi amb les activitats organitzades per les entitats i partits polítics locals.

Les ofrenes florals comptaran amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i de representants de cada grup municipal, formació política i entitat del municipi. Enguany, s’ha ampliat a 2 el nombre de persones que poden participar-hi en representació de cada entitat. A diferència de l’any passat, hi haurà discurs institucional, tot i que es preveu mantenir el minut de silenci dedicat als difunts i familiars afectats per la malaltia. Les ofrenes es clouran amb la interpretació dels Segadors al flabiol a càrrec del músic David Puertas.

Pel que fa a les activitats convocades per les entitats, es recupera la marxa de torxes, el divendres, 10 de setembre, que començarà a les 20h, a la plaça del Castell i anirà fins a la plaça Marcer. L’endemà dissabte, a les 11h, hi haurà l’enlairament de la senyera, els parlaments i el toc de gralles al cim del Montgròs. El programa es completarà amb altres activitats, com el concert de gralles a càrrec de Costa & Cuscó Duet, Grallers de Santa Madrona i Grallers de Ribes, diumenge, 12 de setembre, a les 19.30h, al Palmerar del GER.