A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

13/09/2021 16:13

Els actes institucionals i l’activitat de les entitats ha centrat la celebració d’una Diada Nacional de Catalunya amb menys limitacions per la Covid-19 que la viscuda un any enrere. Les dues ofrenes florals, a la plaça de la Vila de Ribes i a la plaça interior de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, han comptat en aquesta ocasió amb públic i amb una representació per entitat ampliada a 2 persones. D’altra banda, aquest cop s’ha pogut celebrar la marxa de torxes, que ha complementat altres activitats organitzades per les entitats com l’enlairament de la senyera al cim del Montgròs i el concert de gralles al GER.

En el seu discurs institucional amb motiu de les ofrenes florals, l’alcaldessa, Abigail Garrido, ha fet “una crida renovada a tots els veïns i veïnes per treballar plegats per un Sant Pere de Ribes que prioritzi els valors de la justícia, la solidaritat, el civisme i el respecte” Segons ha recalcat, “aquest, sens dubte, és el camí a seguir si volem perviure com a col·lectivitat cohesionada i superar els reptes que, com a poble i com a nació, se’ns han plantejat en els darrers temps”.