A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

20/09/2021 14:13

L’alcaldessa, Abigail Garrido, i la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, han dut a terme aquest dilluns, 20 de setembre, un seguit de visites a les escoles públiques de les Roquetes. D’aquesta manera, han iniciat una ronda de trobades amb les direccions dels centres educatius públics de Sant Pere de Ribes que continuarà en els dies vinents. El govern municipal duu a terme aquestes trobades coincidint amb l’inici del curs escolar 2021-2022 per conèixer les necessitats dels diferents centres.

La ronda de visites seguirà divendres vinent 24 de setembre, aquest cop a Ribes, on és previst que visitin les escoles El Pi, Els Costerets i Riera de Ribes. Més endavant, s’oferiran visites a l’escola Les Parellades i als instituts i llars d’infants del municipi. La previsió també inclou trobades amb els responsables de les ofertes de formació postobligatòria, amb la presència del regidor de Formació Professional i d’Oficis, SEFED i Escola d’Adults, Josep Maria Llopart.