A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

29/09/2021 14:13

Paradistes de diferents especialitats del municipi i els seus voltants participaran en la propera edició de la Fira d’Artesans de Ribes, que tindrà lloc aquest diumenge, 3 d’octubre, de 10h a 14h, al carrer del Carç. Entre d’altres, s’hi vendran productes de bijuteria, pintura, ceràmica i macramé. La Fira d’Artesans l’organitza l’entitat D.O. Ribes - Artesans de Ribes, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

L’esdeveniment torna amb periodicitat mensual, amb la previsió de celebrar-se el primer diumenge de cada mes, com s’havia fet tradicionalment. La darrera vegada que els artesans es van aplegar junts a Ribes va ser el mes de juny passat, integrats en la Fira de l’Agromercat en què, a més, també hi havia punts de botigues al carrer, un punt d’informació turística, entitats institucionals supramunicipals, una mostra d’oficis artesans i el so de la pianola.

D.O. Ribes - Artesans de Ribes és una associació dedicada a promoure els artesans i les artesanes de Sant Pere de Ribes i dels seus voltants. Les persones que s’atansen als mercats d’aquestes característiques contribueixen a dinamitzar el comerç i treball artesà de proximitat.