A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

10/01/2022 10:40

L’últim dia de l’any va celebrar-se a les Roquetes la desena edició de la Cursa de Nadal, una activitat esportiva organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’associació de comerciants UCER.

Després del parèntesi de l’any 2020 provocat per la pandèmia, l’any passat, es va reprendre la cursa de caràcter solidari amb molta il·lusió i cooperació. Un total de 191 corredors i corredores, dels quals 124 eren homes, 64 dones i 92 infants (0 a 13 anys) van sumar kilòmetres per una bona causa. També va haver-hi 19 inscripcions amb dorsal 0, és a dir, donacions de persones que es van inscriure, però no van córrer. El 56% d’inscrits eren de Sant Pere de Ribes, el 37% de la resta del Garraf, el 5% de la resta de Catalunya i un 1% de l’estranger.

Aquest any, s’ha aconseguit superar la xifra de l’edició de 2019. Un total de 3.800€ es destinaran a l’associació de Voluntariat Sant Camil.

L’acte va concloure amb l’entrega de premis i obsequis amb la presència de Núria Espinosa, subcampiona del món de BTT i veïna de les Roquetes, en David Navarro, regidor d’esports de les Roquetes i representants de l’associació de Voluntaris Sant Camil i de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes.

La celebració d’aquesta cursa popular també és possible gràcies als voluntaris i voluntàries que hi participen any rere any. Un total de 60 persones es van encarregar de la gestió de les inscripcions, l’entrega de dorsals i samarretes, la senyalització del recorregut, estar en el lloc d’avituallament i motivar als corredors i corredores.