Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

15/03/2022 15:05

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb el suport de la Mancomunitat i Node Garraf, ha organitzat una jornada per donar la benvinguda a les empreses locals creades durant els anys 2020 i 2021. A més d’això, el programa acollirà un espai de networking i punt de trobada per crear sinergies empresarials. La rebuda a les noves empreses de Sant Pere de Ribes se celebrarà el pròxim 23 de març a la Sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila, a Ribes, a partir de les 9.15h i fins a les 13.15h, aproximadament.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Ana Herrera, per adreçar-se a totes les persones i traslladar-los la importància que suposa la dinamització i consolidació del teixit empresarial al municipi. Tot seguit, començarà la roda de presentacions de les empreses assistents.

La jornada continuarà amb la presentació de serveis a l’empresa promoguts per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Mancomunitat i Node Garraf, de manera que les persones i les empreses que han arribat al municipi sàpiguen que hi ha serveis i entitats que els poden ser d’utilitat per els seus negocis.  La tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament, Sònia Marcé, s’encarregarà de la part de serveis de promoció econòmica; la cap del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf, Glòria García, parlarà de les iniciatives econòmiques; la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament, Raquel Pérez, exposarà els serveis d’ocupació local, i per acabar amb les intervencions, la cap d’administració de Node Garraf, Yolanda Vallès, presentarà el servei de reempresa.

A mig matí, es farà cafè networking, moment de trobada i d’interacció per a empreses i entitats assistents. Això, pot suposar una oportunitat per conèixer a altres professionals i emprenedors, ampliar l’agenda de contactes i buscar possibles col·laboracions i sinergies.

Després de la pausa, la cap i tècnica del SIE donaran pas a la ponència ‘’La intel·ligència emocional. Una empresa saludable, una empresa més forta.

Les places a la jornada són limitades, per aquest motiu, és necessària la inscripció a través del d'aquest formulari en línia .

Per a més informació: Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes: promocioecomonica@santperederibes.cat / 607 27 61 15; SIE – Mancomunitat sie@mancomunitat.cat / 93 810 06 98.