A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Dona

30/03/2022 09:21

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha creat el cercador web Dones en xarxa (www.santperederibesdona.cat), en el marc del Dia Internacional de les Dones celebrat el passat 8 de març, amb l’objectiu de donar visibilitat al col·lectiu i empoderar a les dones del municipi.

El recurs en línia convida a totes les dones a inscriure’s i a formar part d’aquesta xarxa per compartir el seu perfil personal i professional, sigui quin sigui, i aportar valor, experiència i coneixement. També servei com a plataforma per oferir serveis professionals a tots els públics i promoure la interrelació. En pocs dies, ja són 23 dones les que s’hi han sumat.

El cercador digital ajudarà a trobar dones amb perfils i activitats de diferents disciplines i sectors. Per formar-hi part és molt senzill i el mateix portal www.santperederibesdona.cat disposa d’un formulari d’alta.

La regidora d’Igualtat de Gènere, Feminisme i LGTBI de Sant Pere de Ribes, Antonia Pulido, ha explicat que amb accions com aquesta “volem donar visibilitat a totes les dones, perquè totes tenim coses a aportar, i així  es conegui el talent femení que tenim al municipi, al mateix temps que estem promovent la igualtat en la nostra lluita diària i constant de construir una societat més justa i no discriminatòria”.

En la mateixa línia aquest mes de març es va fer la jornada “ETS DONA I SE'T FA DIFÍCIL SEGUIR AVANÇANT?”, organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la participació de l’Associació “Dones que inspiren”.