A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

11/04/2022 11:53

Els veïns i veïnes del municipi van trobar-se dissabte passat amb l’alcaldessa, Abigail Garrido, a la zona del Bosc de Plaça de Ribes, per parlar de diversos temes del municipi. Entre altres qüestions, les persones presents es van queixar dels problemes amb el trànsit i l’excés de velocitat, de l’incivisme i el soroll en algunes zones de la ciutat, a més del deteriorament d’algunes canonades i voreres a conseqüència de l’arbrat. També es va sol·licitar una solució al pas de camions per carrers estrets que presenta una problemàtica als balcons de la zona, l’asfaltatge d’alguns carrers del municipi i l’habilitació d’un espai al Casal de Gent Gran per dur a terme activitats.

En aquest context, l’alcaldessa va donar a conèixer el projecte de renovació de l’àrea del parc infantil de Bosc de Plaça amb l’objectiu d’oferir un espai més agradable, segur i amb millors condicions.

La trobada va servir per apropar la gestió municipal al veïnat i perquè el govern local prengués nota de les necessitats, preocupacions i suggeriments que van fer les persones assistents i donar-hi resposta.