Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Dona

27/04/2022 13:20

La Cadena SER Penedès-Garraf organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, una nova edició al municipi de la jornada de debat i reflexió sobre el paper de la dona al món empresarial, cultural i institucional Amb Veu de Dona, en què les dones i les veus femenines del territori en són les protagonistes.

Al llarg del matí d’aquest divendres 29 d’abril es podran escoltar les experiències vitals i la visió del món amb dones de diferents àmbits. L’acte es farà a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes a través de diverses taules rodones i entrevistes, des de les 10 del matí i fins a 2/4 de 2 de la tarda.

Està previst que l’alcaldessa, Abigail Garrido, obri la jornada i seguidament s’iniciï la taula rodona sobre “El paper de la dona a les institucions” juntament amb les alcaldesses d’Olivella, Marta Verdejo; de Canyelles, Rosa Huguet; i la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo. Seguidament, hi haurà diversos converses i col·loquis relacionats amb “Dones al món del comerç”,  “Lideratge i emprenedoria” i “Dones i cultura”, com a principals eixos d’aquesta jornada informativa.

També és prevista la participació de la regidora d’Igualtat,  Antònia Pulido; la regidora de Desenvolupament Econòmic, Patrimoni, i Ocupació, Anna Herrera; representants de les associacions de comerciants locals i empresàries i gerents d’empresa del territori.

L’acte estarà presentat pel periodista Carles Gala i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la Cadena SER Catalunya i la pàgina web de l’emissora.