A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

10/05/2022 15:31

El diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé, es va reunir dilluns de la setmana passada amb l’alcaldessa, Abigail Garrido, i el regidor d’Esports de Ribes, Josep Moya, a l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes per parlar dels temes relacionats amb l’àmbit esportiu al municipi.

Entre d’altres qüestions, els representants de l’equip de govern municipal van demanar suport i col·laboració a l’ens provincial per tirar endavant alguns projectes de millora i ampliació de les instal·lacions esportives municipals. La necessitat d’inversió per seguir executant les accions previstes a la zona esportiva de Bosc de plaça o l’adequació d’instal·lacions esportives per a persones amb mobilitat reduïda van ser alguns dels temes tractats. Altres properes actuacions que també s’hauran d’afrontar són la construcció i reforma de nous vestidors al camp de futbol de Ribes i al pavelló de les Roquetes o la reordenació d’espais.

Escudé ha reiterat el compromís de la Diputació de Barcelona amb l’esport local i la voluntat d’ajudar als ajuntaments davant la necessitat de recuperar espais i posar-los al dia per a la pràctica esportiva que tant està en alça.