Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

19/05/2022 10:51

L’any 2020 es va haver de suspendre per la Covid-19. Dos any després es torna a posar en marxa per desafiar als més agosarats i agosarades i, de retruc, participar en una bona causa. La Gimcana Popular de les Roquetes, organitzada per l’Agrupació de Balls Populars, arriba a la 12a edició el dissabte 28 de maig.

La gimcana, que es farà a partir de les 16 hores a la plaça Llobregat, consistirà en un seguit de proves que hauran de superar els infants repartits en grups.

Per participar-hi cal inscriure’s a les AMPA de les escoles de les Roquetes (Santa Eulàlia, Mediterrània i Les Roquetes) portant 1 kg d’aliments que es destinarà al banc d’aliments del municipi juntament amb totes les aportacions solidàries que vulguin aportar també públic, voluntariat i participants en general. La finalitat és captar la major quantitat de productes alimentaris de llarga conservació, no peribles, a canvi d’una tarda de jocs i diversió.