Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

13/06/2022 11:37

La presentació de la Festa Major de Sant Joan 2022 de les Roquetes serà el tret de sortida als actes programats de la celebració. Serà el dissabte 18 de juny, a les 12h, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca i es repartiran 100 domassos per penjar als balcons a les primeres persones assistents. També es podrà veure l’exposició del nou vestuari del Ball de diables de les Roquetes que estrenen aquest any i es farà la presentació del nou vestuari del gegants. Per la tarda es donarà pas als castells, amb una actuació castellera a les 19h a la plaça Llobregat, i al correfoc. Amb la tabalada de la crida a les 21.30 h pel principals carrers del poble fins a la plaça de l’església de Santa Eulàlia es convidarà a tothom a la 21è Correfoc de les Roquetes que s’iniciarà a les 22h i acabarà a la plaça Llobregat i al passatge del Ter amb la 6a carretillada.

Podeu consultar horaris, recorreguts, etc. al programa de la Festa Major de Sant Joan 2022.

Posteriorment, serà la vigília de Sant Joan i el següents dies els que aclapararan els principals i més tradicionals actes de la Festa Major d’estiu de les Roquetes. El 23 de juny amb el Pregó, la traca, l’exhibició  infantil, el cercavila, el castell de focs i el ball; el 24 de juny amb l’exhibició adulta, la cercavila Coll Avall i el sopar i sarau de Festa Major; i el 25 de juny amb una trobada de gegants i cercavila, principalment.

Pel que fa a la presentació de la Festa Major de Sant Pere 2022 a Ribes, tindrà lloc el diumenge 19 de juny, a les 19 hores, al pati del Castell. L’acte comptarà amb la participació dels autors del programa i de la separata, que enguany va dedicada al Drac de Tres Caps en commemoració del 50è aniversari de la seva creació.

No serà fins al dilluns 27 de juny quan a Ribes s’iniciarà el gruix de les activitats programades amb el balls infantils com a protagonistes i la inauguració de l’edició d’enguany de les Barraques de Ribes, que celebren 10 anys. Consulteu el programa!