Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

21/06/2022 11:41

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza dues sessions informatives adreçades al comerç local per informar-los del projecte SuPeRbons 2022 que es posarà en marxa al setembre per incentivar les compres als establiments i serveis del municipi.

Les xerrades aniran a càrrec de l Cambra de Comerç de Barcelona i s’explicarà el funcionament del projecte i els passos a seguir per formar-ne part i inscriure el negoci.

La primera reunió es farà el dilluns 4 de juliol, a les 15 hores, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila (Ribes) i la segona el dimecres 6 de juliol, a la mateixa hora, a la sala polivalent de la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes.

Posteriorment es faran diverses sessions formatives adreçades als comerços adherits els dies 11 i 13 de juliol i el 5 i 7 de setembre a Ribes i a les Roquetes. Totes s'iniciaran a les 15h per facilitar l'assistència dels comerciants.

Els establiment interessats en adherir-se a la campanya dels SuPeRbons poden inscriure’s a les sessions informatives a través del formulari on-line.

El Projecte SuPeRbons té com objecte la reactivació del comerç, els serveis i l’hostaleria de Sant Pere de Ribes, establint l’emissió de bons de compra de 10 euros i sent beneficiaris dels mateixos els establiments adherits.

Per més informació uns podeu adreçar a promocioeconomica@santperederibes.cat.