A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

07/07/2022 15:47

Tretze persones en situació de desocupació s’han incorporat laboralment a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes aquest mes de juny en el marc del Programa Treball i Formació que porta a terme el Servei Local d'Ocupació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Els perfils que s’han contractat per aquesta edició són conserges, per donar servei a diferents edificis municipals, i acompanyants a la gent gran.

L'objectiu general del projecte és que les persones que es troben en situació d'atur i més allunyades del mercat de treball, o bé amb més dificultats d'accedir-hi, millorin la seva ocupabilitat tot facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d’un contracte laboral i el desenvolupament d’unes tasques professionals.

Aquest programa ofereix l’adquisició d’experiència professional a través de contractes de dotze mesos a jornada complerta, així com la figura d’una persona tècnica d’acompanyament a la inserció.

L’actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.