A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

14/07/2022 13:56

La regidora d’Igualtat de Gènere, Feminisme i LGTBI, Antònia Pulido, ha fet entrega a principi d’aquest mes de juliol (4 de juliol) a les dues biblioteques públiques del municipi del fons de llibres sobre diversitat sexual i de gènere adquirits per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en el marc de les celebracions del 28J.

El consistori va adquirir una cinquantena de nous llibres i títols en matèria de diversitat sexual i de gènere per ampliar el fons bibliogràfic de les biblioteques Josep Pla de les Roquetes i Manuel de Pedrolo de Ribes en el seu compromís en seguir potenciant la cultura i l’educació com a base del canvi.

Alguns dels títols que s’han adquirit són La Diadema de Jan, La revolución (a)sexual, M’estimes i em times i Salir del armario.