Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

04/10/2022 12:31

El Mercat del Cava i la Tapa de Sant Pere de Ribes es reprèn amb total normalitat per recuperar l’èxit d’edicions passades, després de dos anys complicats per dur a terme l’organització d’aquesta mostra a causa de les diferents restriccions sanitàries de la Covid-19. Tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, al carrer Roger de Flor de les Roquetes, davant el Mercat Municipal La Sínia, on s’instal·laran una quarantena de parades de restauradors, de productors agroalimentaris del territori, d’establiments comercials que sortiran al carrer i d’artesania. Aquesta 12a edició coincidirà amb la II Jornada de Solidaritat i Cooperació, organitzada pel Consell Municipal de Cooperació.

La mostra, que compta també amb el suport de les associacions de comerciants del municipi – Fem Ribes, UCER i el Mercat Municipal La Sínia-, és un esdeveniment festiu i dinamitzador dels sectors econòmics protagonistes i vol incentivar tant el comerç local com el consum dels productes de proximitat. El regidor de Comerç Local, Juan García, ha explicat que enguany “tornarem a tenir una gran terrassa a l’aire lliure amb zones de degustació i una gran varietat d’activitats des de música en directe fins a tallers infantils, tallers gastronòmics o animació de carrer”. El regidor ha ressaltat que la fira recupera “la seva essència” i el públic assistent podrà tornar a tastar “els productes de proximitat al mateix mercat del cava i la tapa”.

Com és tradicional, el Mercat del Cava i la Tapa també tindrà una nova placa de cava dedicada aquest any al Teatre La Bòbila aprofitant la seva recent inauguració i posant de relleu “la importància de la cultura en la nostra societat”, ha remarcat el regidor.

El president de la UCER, Juan Ramón López, ha afirmat que l’èxit de la fira està assegurat i que és important aconseguir que “els visitants es quedin” i puguin gaudir de la mostra i també de les botigues que sortiran al carrer per oferir els seus productes. 

El Mercat del Cava i la Tapa obrirà el dissabte 15 d’octubre, d’11h a 14h i de 17h a 23h, i el diumenge 16 d’octubre, d’11 a 15h. Està organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i compta amb el suport de la Comissió de Festes de les Roquetes, Node Garraf i la Diputació de Barcelona.