A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

17/10/2022 10:42

El dijous 20 d’octubre es durà a terme la tercera Jornada d’Orientació sota el títol “Tècniques de venda i atenció al client”, organitzada pel SIE-Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. La sessió adreçada als autònoms/es i petites empreses tindrà lloc, de 9.30h a 11.30h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila. Es tracta d’un activitat que forma part de l’Agenda Empresa 2022 de Sant Pere de Ribes on es programen també les jornades de networking i accions formatives per a la millora de la digitalització de les empreses; cursos de gestió adreçats a l’emprenedoria; i altres sessions orientatives.

Es donaran a conèixer les principals tècniques de venda aplicables a cada situació de venda o producte per assegurar un increment en el servei i la fidelització del client; les diferents motivacions de compra i tipus de clients, i les estratègies per a una atenció al client efectiva. Cal inscripció prèvia i les places són limitades.

El proper curs de “Gestió per Emprenedors i Emprenedores: Què cal saber per emprendre?” es realitzarà els dies 14, 16, 21 i 23 de novembre, de 9.30h a 13.30h, a l’Espai Empresa Roquetes (passatge Gaudí, 5, a les Roquetes), amb inscripció prèvia.

Per a més informació sobre les jornades i formació podeu consultar la programació o adreçar-vos a Promoció econòmica (tel. 607 276 115 o promocioeconomica@santperederibes.cat) o al SIE-Mancomunitat Penedès-Garraf (tel. 93 810 06 98 sie@mancomunitat.cat).